Er is niets leerrijker dan zich laten onderdompelen in een onbekende wereld.

Wat mag u van een workshop – inleefsessie verwachten?

  1.  Wil je jezelf, jouw klasgroep, cursisten,collega’s laten ervaren hoe het voelt om minder of niks te kunnen zien?  Aan de hand van een koffer vol didactisch materiaal, laat ik je kennis maken met  verschillende vormen van slechtziendheid. Ik laat u geblinddoekt ervaren hoe het voelt om met een witte taststok te lopen.  Maar er is veel, veel meer…
  2. Ben je zelf of is je partner visueel beperkt en verwachten jullie een kindje?  Dan kom ik graag langs met tips en tricks over hoe jullie op de tast jullie baby kunnen verzorgen. Hoe je jouw kleintje in het oor houdt. Voor de voorbereiding van een optimale en op maat gemaakte sessie, had ik graag een korte omschrijving over het kader waarin je de workshop/inleefsessie wenst in te plannen. Wie is de doelgroep of publiek?

Ik kijk er alvast naar uit met je kennis te mogen maken.

Ik neem zo snel mogelijk contact op om de verdere details over jouw aanvraag te bespreken.

Tot heel binnenkort!

Monique Van den Abbeel