Het is zover, mijn eerste goede voornemen voor 2017 is een feit. Ik had het beloofd…

Een paar jaar terug Was het Fannie, (dezelfde dame die me anderhalf jaar geleden aanspoorde een boek te schrijven) die voor me een Facebookaccount klaarzetten en me zo kennis liet maken met een digitaal contactplatform.

Een paar maand later probeerde ze me te overtuigen om te bloggen. Ik vond het toen Al behoorlijk straf van mezelf overweg te kunnen met Facebook. Een blog schrijven was toen voor mij een brug te ver.

Nu zijn we een boek en website verder, voel ik mij klaar jullie ook aan de hand Van een digitaal dagboek mee te nemen in mijn leef en beleef wereld. Welke verhalen, avonturen, muizenissen en flapuitjes er hier zullen te lezen zijn weet ik op dit moment zelf nog niet helemaal.

Verwacht ook geen dagelijkse post! Vandaag houd ik mij aan de aankondiging van de start van deze blog. En geef ik mezelf even de tijd en ruimte dit medium te verkennen. In elk geval super dank je wel dat je even kwam piepen naar mijn allereerste blog schrijfseltje…

 

Warme groet Monique